Mobiljouren

Köpa mobil

Spara pengar och köp en begagnad iPhone från Apple hos oss på Mobiljouren.se

Söker du en billig iPhone har du hittat rätt. Vi säljer billiga, begagnade iPhones med fokus på iPhone 5iPhone 5S,  iPhone 6iPhone 6S,  iPhone 7,  iPhone 8 och iPhone X. Helt enkelt begagnade mobiler som passar både barn och vuxna. Alla våra iPhones har 30 dagars garanti och du har 14 dagars ångerrätt från att du mottagit varan. Samtliga mobiltelefoner som vi säljer är olåsta och utan abonnemang, vilket ger dig som kund friheten att själv välja operatör.

På Mobiljouren är vi experter på begagnad elektronik, vi testar, nollställer och reparerar samtliga iPhones noggrant innan vi säljer dem vidare. Vi använder även en skickgradering från A till C så du vet i vilket skick din begagnade mobil säljs. Vi garanterar att våra produkter fungerar i enlighet med vår produktbeskrivning och att de är fria från materialfel vid leverans. 

Varför ska man köpa en begagnad mobil? 
Hos oss kan du spara pengar och samtidigt göra en god insats för miljön. Att köpa en begagnad iPhone istället för en ny har en mängd fördelar. En av dem är att du kan spara mycket pengar. En iPhone är dyr i inköp och därför kan det vara smart att titta på begagnade alternativ, dvs. andrahandsmarknaden för iPhones. Här finns det nämligen mycket pengar att spara! 

I dagens konsumtionssamhälle slängs mycket elektronik – helt i onödan. Det är ett resultat av vår tids sätt att konsumera elektronik, något som vi på Mobiljouren vill göra något åt. Därför tar vi hand om begagnade iPhones och säljer vidare, till en billigare peng. Bättre för miljön och bättre för dig som konsument. 

Välkommen att upptäcka vårt stora utbud. 


Tips! Finns inte varan du söker på lager jobbar vi på att få  tillbaka den i vårt sortiment så fort som möjligt, håll utkik! Vi är noga när vi väljer ut våra elektronikprodukter för vidareförsäljning. Om du mot förmodan inte hittar din modell pga slutsålt rekommenderar vi dig att titta in hos kollegorna Mobilgallerian MrGizmo eller Swappie.

Det är enkelt och säkert att köpa en begagnad iPhone hos oss på Mobiljouren. Våra mobiltelefoner härstammar från företagsintag och är kontrollerade mot polisens stöldregister.